Cautare

1587 de rezultate pentru "accident patrauti suceava" (2.92 secunde)
Ei bine, tot ce pot sa va spun este ca, doar la o saptamana distanta de deschiderea anului scolar, numai in judetul Suceava sunt 402 scoli care nu au autorizatie de functionare sanitara, in situatia in care Guvernul Ponta a reusit sa mai autorizeze 124 de scoli, Guvernul Ciolos nu a reusit sa incheie vreun contract prin PNDL privind autorizarea sanitara in scoli, desi Parlamentul a aprobat bugetul cu acest obiectiv, situatie in care deschiderea anului scolar ne va gasi cu sume necheltuite si scoli neautorizate.
Pentru zona de munte din judetele Caras-Severin, Neamt si Suceava a fost emis un cod portocaliu de vant, in vigoare vineri, pana la ora 14:00, respectiv 10:00 pentru Neamt si Suceava.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Mures 18:20 - 18:40 Ansamblul Stelele Bihorului din Oradea 18:40 - 19:10 Ansamblul Arcanul din Suceava 19:10 - 20:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Andreea Haisan, Ionela Toma, Alin Trocan, Ioan Ciobotaru, Nicusor Iordan si Anamaria Rosa Preda, Albert Urdarea, Ariana Cioraca, Daniel Ionete.
De asemenea, la Toplita este pregatita sa intervina o echipa de salvamontisti harghiteni care asteapta informatii de la echipele Salvamont din Mures si Suceava. Salvamontistii vor interveni din aceasta seara si deja Salvamont Suceava se indreapta catre zona presupusa a evenimentului cu o echipa de sase salvamontisti.
Spre deosebire de ei, romanii au luat masuri precoce si nu au facut greselile lor (exceptie #Suceava). ... Doctorul #NeluTataru a avut curajul sa preia un job suicidar si lupta in focar in #Suceava, #Arad si #Tandarei.
Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. ... Suspectii au fost adusi la Parchetul Suceava pentru audieri.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Pina una alta, desi Alianta D.A a fost mai zgomotoasa in acuzatii nu exista probe in privinta unei fraudari masive in dauna acesteia asa cum a fost sustinuta chiar si aseara de Traian Basescu, in timp ce una dintre sesizarile UN PSD+PUR in aceasta privinta a fost confirmata si probata la Suceava, unde unul dintre candidatii Aliantei PNL-PD a votat nu mai putin de sapte ori.
Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Un barbat din comuna Bunesti, judetul Suceava, a fost gasit mort in propria casa, cu un cutit infipt intr-un ochi.
Un nou protest fata de restrictiile impuse de pandemia COVID are loc, duminica seara, la Suceava. Acolo, circa 1.200 de oameni marsaluiesc fata de introducerea certificatului verde si a vaccinarii obligatorii.
SRI si criminalistii fac ancheta in cazul atacului mafiot de la Suceava.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in curtea unui barbat cunoscut cu probleme penale.
Cel mai mare clopot fabricat la noi in tara va ajunge la Manastirea Sfantul Mina din Suceava. Acesta cantareste 10 tone si este confectionat din cupru si bronz.
43 de angajati, din cei 1.760, sunt confirmati cu COVID la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan cel Nou" Suceava.
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie.
Toti autopsierii de la Spitalul Judetean Suceava sunt trimisi in judecata pentru luare de mita, furt si inselaciune. Acestia sunt acuzati ca in perioada pandemiei au cerut bani de la ruele mortilor de COVID si chiar au furat din bunurile celor decedati.
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
google-analytics.com